Raise Your Health in 9 weken!

SUPER TOF DAT JIJ JOUW GEZONDHEID EEN BOOST WILT GEVEN!

Omdat jij aan deze online training deelneemt, wil je een gezonder leven gaan leiden en ben je bereid hier stappen voor te gaan zetten. Dit programma omvat alle kennis en tools die je nodig hebt om jouw leven op alle gebieden te optimaliseren.

MEET YOUR COACH

MANON HAZENBERG

Manon Plan M

 

Mensen kennen mij als iemand die positief, energiek, sportief en vrolijk in het leven staat. Misschien heb je zelf ervaren dat het moeite kost om altijd een hoog energielevel te hebben, altijd positief te zijn en altijd vrolijk te zijn. Uiteraard komt dit bij mij ook niet aanwaaien en zie ik ook wel eens de donkere kant van het leven of kost het mij ook moeite om je leven in balans te krijgen.

Een aantal jaren geleden ben ik me hierin gaan verdiepen en heb ik, door veel kennis op te doen en veel te mogen ervaren gezien dat, de enige die invloed heeft op de balans in jouw leven, ben jijzelf. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en doen we dit samen!

 

Ik heb dit online programma ontwikkeld omdat het mijn missie is om iedereen, die gezonder wil leven, een zo optimaal mogelijk programma te bieden wat de positieve effecten van een gezond leven bevorderd.

Ik wens jou heel veel succes tijdens jouw trip naar een gezonder leven en alle mooie bijkomstigheden hiervan! Mocht je vragen hebben, stuur dan een mailtje naar: info@raiseyourhealth.nl.

Met warme groet,

x Manon van Plan M

 


Course available for 182 days
Koop cursus
Ingeschreven: 30 studenten
Duur: 9 weken
lezingen: 10
Raise Your Health in 9 weken!
Prijs:
€189.99 €59.99